Hur funkar det?

Alla som är intresserade av att börja dansa eller fräscha upp gamla kunskaper är välkomna till oss.

Börja med att titta igenom vårtkursutbudför att se vilka kurser vi har. Sedan kan du anmäla dig direkt här på vår hemsida. Är du osäker på vilken kurs eller nivå du ska anmäla dig till, läs vår nivåindelning eller ta kontakt med kursansvarig.


Eftersom vi strävar efter jämna par på våra kurser vill vi helst att du anmäler dig tillsammans med en danspartner. Saknar du danspartner så anmäl dig ändå på kursen du vill gå så vi hör av oss när vi kan matcha ihop dig med en danspartner. Vårt tips är att du försöker hitta någon att anmäla dig tillsammans med för att få en plats på kursen.


Anmälan

Anmälan till våra kurser görs direkt här på vår hemsida under "Våra Kurser". Vi förbehåller oss rätten att göra förändringar i kursprogrammet ifall kursanmälningarna blir för få.


Betalning

Kurs- och medlemsavgift betalas in när antagningsbesked skickats ut via e-post, däri finns alla uppgifter. Ange det OCR-nummersom finns i e-postmeddelandet vid betalning.

Kursavgiften ska betalas före det andra kurstillfället. Om du inte kan eller vill gå kursen efter att du blivit antagen, meddela oss innan kursen på epost. 

Om du inte avanmält din kursplats debiteras du hela avgiften.

Om du inte har tillgång till internet kontakta styrelsen så hjälper vi dig med anmälan. När vi registrerat betalningen får du kvitto via e-post/ skrivet kvitto.


Återbetalning

Frånvaro efter kursstart berättigar inte till återbetalning av kursavgift. Om du avbryter en kurs pga. varaktigt hinder (t ex sjukdom styrkt med läkarintyg), återbetalar vi kursavgiften för den tid som är specificerat i läkarintyget med ett avdrag på 200 kr per kurs i administrationsavgift.
Är en kurs som du anmält dig till fullsatt eller har för få anmälningar och därför inte startas, får du tillbaka hela den inbetalda kursavgiften.


Presenttips

Ge bort ett presentkort på våra danskurser! Att ge bort vårt presentkort är en uppskattad present!
Presentkortet är en upplevelse där mottagaren själv väljer vilken kurs. Presentkortet är giltigt för valfri kurs hos Mälarbuggarna inom 1 år.


Informationsväg från styrelsen

Information från styrelsen sker via Mälarbuggarnas hemsida. Ansvar för att få del av information ligger på den enskilda medlemmen. Styrelsen uppmanar dig att besöka hemsidan regelbundet för att få aktuella upplysningar.

Frågor och funderingar och förslag tar vi gärna emot på vår e-post.


Att jobba för föreningen.

Mälarbuggarna (DKM) är en ideell förening där vi välkomnar alla att delta. Är du intresserad av att hjälpa till på något sätt, jobba för att vi ska vara en aktiv och levande förening så är du jättevälkommen att kontakta styrelsen via e-post. Skriv ner namn, telefon nr. och vad du skulle vilja göra för klubben.


Ordningsregler inom DKM

Vi inom Mälarbuggarna vill att alla ska trivas och kunna vara med och dansa och ha roligt. Därför har vi infört förbud mot starka parfymer och aftershave i klubblokalen eftersom det finns medlemmar som är allergiska och inte ska behöva avstå från att deltaga. Kommer man till klubblokalen direkt från jobbet och inte har hunnit tvätta bort parfymen så kan man tvätta av sig innan träningen. Det är förbjudet att ha ytterskor inne i klubblokalen. Ha med dig sköna inneskor att dansa i, det är lika viktigt att ha bra danskor som en löpare har bra löparskor. Vi rekommenderar även att ta med sig egen vattenflaska.

Fotografering eller filmupptagning får endast ske om samtliga som syns ger sitt medgivande. 


Om din danspartner inte kan komma

Ibland kan det vara så att din danspartner (eller du) har förhinder en viss dag som ni ska går kurs. Det är då helt OK att ta in en ersättare för personen som ska vara borta. Denna ersättare ska dock vara medlem hos DKM, annars gäller inte försäkringen. Mer information om försäkringen som täcker våra medlemmar kan ses under klubben/dokument.